Andere creativiteit ♥ Mijn washitape wensenlijstje

Hoi allemaal, vandaag wil ik het hebben over een van mijn grootste collecties; washitape! Momenteel heb ik iets meer dan 160 washitapes. Maar omdat ik er eigenlijk nooit genoeg kan hebben staan er natuurlijk altijd een paar washitapes op mijn wensenlijstje. Ben jij benieuwd welke washitapes ik graag nog wil hebben? Lees dan snel verder!

Yay – Mintyay

De eerste washitape op mijn verlanglijstje is deze leuke, enthousiaste washitape van studiostationery! Het is een mintkleurige washitape met het woord “Yay” in goude foli letters. Deze washitape kan je bij studiostationery kopen.

Tiny dotstiny dots

Nog een washitape van studiostationery, hoe lief is deze?! Het is een zwart-witte washitape, met allemaal kleine stipjes. Maar niet zomaar, het zijn getekende stipjes die niet perfect op een lijntje staan. Over het algemeen ben ik steeds meer opzoek naar zwart-witte washitapes. Ik denk dat ik zo langzamerhand alle kleuren al bezit, maar de neutralere kleurtjes toch niet zo! Deze washitape kan hier gevonden worden.

Triangle lovetriangle love

Nog een zwart-witte, maar nu niet met stipjes! Dit tapeje heeft een driehoek patroon. Niet die perfecte driehoekjes, maar het is net alsof ze er op getekend zijn! Ik vind dit echt super leuk. Ook vind ik het leuk dat er een paar van de driehoeken wel gevuld zijn, en een aantal niet! Hier kan je hem kopen.

Wanna hug – cactusCactus wash

Cactussen! Misschien is het een beetje een hype, of hoe je het ook noemen wilt.. Maar deze washitape vind ik toch wel echt heel erg leuk! Supermooi die waterverf-look met al die verschillende cactussen. En ik weet dat ik gezegd heb dat ik genoeg gekleurde heb, maar voor deze is nog wel een plekje over! Deze washitape kan gekocht worden via Etsy!

Kisseskisses

De laatste tijd kijk ik veel naar Daisy’s videos, ook wel mygreencow. De 2 volgende washitapes gebruikt ze ontzettend veel in haar creatieve werk! Beide washitapes kan je vinden in haar webwinkel! De eerste is een dunne washitape, zwart-wit met steeds weer “X” geschreven. Opnieuw vind ik het super leuk dat het niet perfect geschreven is!

Black & white heart

black and white heart

Hartjes, wie in deze wereld kan ooit genoeg washitapes hebben met hartjes? Ik zou er nooit genoeg kunnen hebben! Deze, opnieuw zwart-wittte, washitape heeft veel kleine hartjes verspreid over de tape. Het zou super leuk zijn met een dunne, rode washitape ernaast. Ook deze kan weer gevonden worden op cloudycow!

Ik hoop dat jullie mijn blogpost leuk vonden. Vonden jullie de washitapes op mijn lijstje ook zo leuk? Hebben jullie washitapes op jullie verlanglijst staan? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,

Marloes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s