Planning ♥ Mijn blog planner

Hoewel ik de laatste tijd erg druk ben, waardoor mijn blog/youtube een beetje wegvalt, ben ik achter de schermen toch druk bezig met het plannen van deze 2! Sinds ik bij het design team van scrapwereld zit heb ik daarvoor een hele mooie nieuwe planner voor gekregen. Samen met Belinda van heartmindedwork deel ik vandaag mijn manier van blogplannen!

De planner die ik gebruik voor mijn blogplanning is de kaisercraft planner. De kleur heet “Tan & embossed spots”. Het is een heerlijk zachte omslag, en ook de binnenkant is super mooi! De A5 planner is te koop bij Scrapwereld voor €39.95.

Planner voorkant

Voor mijn blogplanning gebruik ik de inserts die met de planner meekomen; 1 monthly insert, en dan verschillende weekly’s. Ook gebruik ik de project planning inserts. Maar laten we beginnen bij het begin!

Maand

Maand

In de maandplanner hou ik de “algemene” deadlines en/of publiceer datums en de daarbij behorende blogpost bij. Op deze manier kan ik precies zien wanneer wat gepland staat. De informatie op deze pagina’s is minimaal: washitape voor de Design Team blogposts/video’s. Roze voor de vidoes en aqua voor de blogposts. Elke week bepaal ik vooruit wanneer de videos online gaan.

Maand closeup

Week

Deze pagina’s bevatten nu nog niet zo veel informatie, maar hierin komt in de loop van de week veel te staan! Niet alleen staan hier publiceer datums en de daarbij behorende blogposts, maar hier komen ook mijn to-do lijstjes voor wat ik wil doen op een bepaalde dag.

Week closeup

Project planner

ProjectPlanner_zpse8873c0c

Dan gebruik ik als laatste ook nog de project planner, waarin ik echt alle details per blogpost/video bij houdt! Deze inserts zijn zelf uit te printen. Hier het linkje naar de project planner printables.

Dit is mijn blogplanner! Simpel, maar effectief. Ik vind het leuk om mijn blogplanner te decoreren; niet te overdreven maar wel vrolijk! Ben je nou benieuwd hoe Belinda haar blog plant in haar bulletjournal? Ga dan snel een kijkje nemen op haar blog heartmindedwork!

Liefs

Marloes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s