Andere creativiteit ♥ CREATIEVE ZOMER MARATHON! ♥ CZM1

Hoi! Welkom terug 🙂 Vandaag is een super leuke dag, voor mij in ieder geval. Het is namelijk 1 juli! Hoewel het misschien lijkt dat ik de laatste tijd niet zo druk ben met mijn blog en YouTube, ben ik achter de schermen al bijna 2 maand aan het voorbereiden voor juli! Wat is er dan aan de hand in juli vraag je je af? Juli is de enige echte Creatieve Zomer Marathon maand!

Mocht je mijn Engelse YouTube kanaal al voor meer dan een jaar gevolgd hebben, dat weet je vast wat er te wachten staat. Weet je dat niet? Lees dan snel deze blogpost, je zal aan het eind alles weten!

Creatieve Zomer Marathon

Wat?

De Creatieve Zomer Marathon is de naam voor 1 maand vol met nieuwe blogposts en video’s op mijn blog en YouTube kanaal! Elke dag, in juli, zal je of een nieuwe blogpost of een nieuwe video op mijn blog of YouTube kanaal vinden.

Wanneer?

Elke dag van de maand juli! Je kan het beste je gelijk gaan abboneren op mijn YouTube kanaal, dan mis je daar niks. Om op mijn blog niks te missen kan je het beste dagelijks terugkomen!

Waar?

Op mijn blogblog of Youtube kanaal!

Wie?

Ik natuurlijk! Maar wie weet heb ik nog wat samenwerkingen gepland voor deze maand..

Waarom?

Ik vind het ontzettend leuk om blogposts en video’s voor jullie te maken! De zomermaand juli is een ideale maand om lekker te ontspannen en creatief te zijn.  Je kan samen met mij creatief zijn, of gewoon lekker genieten van het vele lees en kijk plezier.

Ik hoop dat jij er net zoveel zin in hebt als ik! Vergeet niet om deze blogpost te delen met andere creatieve vrienden. Mochten er vragen zijn, laat het me weten. Ik zal zo snel mogelijk proberen te reageren!

Liefs,

Marloes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s