Journaling ♥ TN voorkant decoreren – Listers gotta list juli ♥ CZM2

Hoi! Vandaag ben ik terug voor de Creatieve Zomer Marathon. Met het eerste echte blogartikel en video! Ik doe mee aan Camp Reset, een van de nieuwe challenges van The Reset Girl. Daarbij hoort ook de “Listers gotta list” challenge, een uitdaging waarbij je elke dag van de maand een lijste maakt bij een zo geheten “prompt”. Vandaag laat ik jullie zie hoe ik de voorkant van mijn boekje decoreer!

Ik heb mijn eigen boekje gemaakt voor deze challenge. Een boekje met heel simpel wit printer papier, en een omslag van cardstock. Omdat ik de ijsjes al als achtergrond had hoefde ik daar niet veel meer aan te doen.

Ik begin met een mintgroen stukje cardstock, deze snij ik op ongeveer het formaat van de stempel die ik wil gebruiken. Vervolgens stempel ik het woord “shine”  met daarboven “choose to”. Rondom deze woorden stempel ik wat sterretjes om het woord eigenlijk een beetje te laten glimmen (shinen dus).

Het stempelsetje wat ik gebruik is van mariannedesign.

Daarna heb ik een lintje toegevoegd met een soort donut patroontje. Het lijken de “sprinkles” op een donut. Daarna plak ik deze leuke flamingo op, past goed bij het zomer thema! Onder het groene stukje cardstock schrijf ik ” LGL July”, wat Lister gotta list Juli betekend. Ik maak mijn voorkant af met wat enamel dots en ik ben klaar!

De flamingo sticker komt van een sticker set van de Echo Park lijn “Summer dreams”. De alfabet stickertjes komen bij de Pipoos vandaag.

Doen jullie ook mee aan de listers gotta list challenge? Hoe versieren jullie de voorkant van je travelers notebook?

Liefs

Marloes

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s