Andere creativiteit ♥ Simpele verjaardags kaart ♥ CZM5

Ik kan het amper geloven, dag 5 alweer! Wat gaat het snel zeg. Vandaag heb ik een kaart te delen met jullie, een kaart die simpel om te maken is. Toch is de kaart erg kleurrijk en versierd. Ben je benieuwd welke stappen ik ondernomen heb voor deze kaart? Kijk snel verder!

IMG_20170615_164637

Ik heb voor de basis van het kaartje een simpel wit cardstock gebruikt, en deze zo gesneden dat hij vierkant is. Vervolgens heb ik dit vrolijke, roze, bloemen papier gebruikt en deze aan alle zijdes 0,5 cm smaller gesneden dan de basis. Het kaartje heb ik gemaakt voor de oma van mijn vriend, en daarom leken mij de bloemen erg geschikt!

Detail 2

Daarna heb ik een strook van het witte cardstock gesneden, zodat deze precies groot genoeg is om te functioneren als achtergrond voor de letters. Om het kaartje iets meer “bling” te geven heb ik een stukje zilveren glitten washitape toegevoegd. Vervolgens heb ik met bruine alfabet stickers het woord “van harte” gespeld.

Detail 1

Om de kaart toch nog iets te versieren heb ik deze puffy sticker toegevoegd. Deze sticker past bijna perfect bij het bloemen papier. De sticker bevat ook roze stickers, en een vogeltje. Ik had het idee dat het goed paste bij het natuurlijke thema, en dat zijn oma het super leuk zou vinden.

En dat is hoe ik een simpel maar toch leuk kaartje maak! Maak jij ook wel eens kaarten?

Liefs,

Marloes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s