Andere creativiteit ♥ Stempel set Review ♥ CZM6

Ik ben helemaal weg van deze leuke stempel set. Ik kocht hem tegen het einde van juni, en sindsdien gebruik ik hem continu. De stempel set heeft een “sparkle” thema, en bevat ontzettend veel stempels! Als je alles over deze set te weten wilt komen, lees dan snel verder.

IMG_20170615_164857

Deze stempel set is uitgegeven door Marianne Design. Zoals ik al gezegd had, heeft deze set een “sparkle” thema. De 4 grootste woorden/zinnen zijn “Leave a sparkle everywhere  you go”, “shine”, “sparkle” and “star(s)”.

Al de andere kleine woorden maken een zin met het grotere woord. Bijvoorbeeld: “choose to shine” “twinkle twinkle little star”!

IMG_20170615_164912

Deze stempel set is niet ontworpen door Marianne zelf, maar is ontworpen door Karin Joan. Ook wel bekend als “Maker is me”. Zij geeft lessen in kalligraferen en houdt van “all round creative” bezig zijn, zoals ze op haar website zegt. Dit verklaard de mooie brush-lettered woorden!

IMG_20170615_164921

Op de achterkant van de verpakking staan een paar voorbeelden afgebeeld, leuke manieren hoe je de stempels kan gebruiken. Het is een erg veelzijdige stempel set! Je kan hem gebruiken in je scrapbookalbum, of project life. Maar je zou er ook kaarten mee kunnen maken. Ik gebruik hem zelfs regelmatig in mijn planner!

De stempel set is van goede kwaliteit, de afdruk is erg mooi en dat op bijna elk papier! Omdat de stempel set zo veel kleine woorden en tekeningetjes bevat, kan je alles goed combineren maar ook individueel gebruiken. Dit maakt dat de stempel set echt je geld waard is!

Wat vind jij van deze stempel set? Waar zou jou het voor gebruiken?

Lots of love,

Marloes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s