Andere creativiteit ♥ Doodle bug kaart – Scrapwereld Design Team

Hallo! En welkom terug op mijn blog, voor vandaag deel ik een design team project! Voor de maand Juli mag ik werken met de “At the zoo” lijn van doodle bug. Vorige week kon je al in mijn video zien welke producten ik gebruik. Als 1e project heb ik een verjaardagskaart gemaakt voor een tweeling die binnenkort hun 1e verjaardag viert!

Blog 1

Voor deze kaart gebruik ik een witte, rechthoekige ondergrond. Dit is gewoon een simpele witte cardstock ondergrond. Als 1e layer heb ik een bruine cardstock gebruikt, en deze heb ik 0,5 centimeter kleiner gesneden dan de witte basis. Daar boven op heb ik een vel uit het 12 * 12 paperpack gebruikt. Dit papier heeft schattige slingerende aapjes, met banaantjes en lianen. Ook dit papier is weer 0,5 centimeter kleiner dan het bruine papier.

Detail 1

Omdat het achtergrond papiertje al wat aan de drukke kant is, heb ik besloten niet te veel embellishments toe te voegen. Ik heb een stukje wit cardstock gesneden, en deze aan de linker kant gescheurd. Dit geeft een stoer effect. Dan heb ik een sticker van het 12*12 paperpack stickervel gebruikt, hierop staat “happy birthday”. Dan heb ik een banaan diecut gebruikt om iets meer geel toe te voegen. Ook een matte enamel dot (sprinkle) links boven de happy birthday sticker kon ik niet laten.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan van mijn project. Ik vind de doodlebug lijnen erg leuk om te gebruiken voor kaartjes!

Waar gebruik jij de doodlebug lijnen voor?

Liefs,

Marloes

DT Button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s