Andere creativiteit ♥ Gelukkig nieuwjaar! + 1e video + goede voornemens

Gelukkig nieuwjaar! Het is al weer 2018! Wat is 2017 toch weer snel gegaan. 2017 was voor mij een vrij hectisch en druk jaar; maar met de jaarwisseling is er voor mijn gevoel ook een soort nieuwe start. In deze blogpost vind je een video met wat ik dit jaar van plan ben met mijn kanaal en blog, en daarnaast vind je een aantal van mijn goede voornemens! Lees snel verder.

 

Goede voornemens, ja we hebben ze allemaal wel. En hoewel sommige ervan waarschijnlijk wat cliché klinken, hebben goede voornemens vaak toch wel een positieve nieuwe motivatie! Vandaag deel ik met jullie een kleine greep uit mijn goede voornemens.

Creativiteit

Zoals ik al zei is 2017 voor mij een druk jaar geweest, waardoor ik minder tijd had om regelmatig creatief te zijn! Voor 2018 wil ik mijzelf voorhouden dat ik elke dag, bijvoorbeeld in de avond na school of werk, een uurtje voor mijn eigen ding heb. Telefoon uit, even geen mails lezen en het schoolwerk kan ook wel een uurtje wachten; creativiteit geeft mij energie en daar moet ik dus meer tijd in steken!

Productiveit

Tsja, voor wie zit daar geen verbetering in? Het is zoo verleidelijk, even een kwartiertje een YouTube video kijken voordat je.. aan je huiswerk begint, je huis schoonmaakt of creatief bezig gaat. En een kwartiertje wordt een halfuur, en een halfuur wordt een uur. Met mezelf wil ik de deal maken om eerst de dingen te doen die ik moet doen, en dan kan ik daarna net zo lang filmpjes kijken, of blogposts lezen, als ik zelf wil!

Sporten

Cliché hè? Maarja, hij staat (ook) op mijn lijstje! Niet om af te vallen, maar om actief te blijven en energie uit te halen. Sporten helpt mij, net als creativiteit, mijn hoofd leeg te maken. Ik merk gewoon dat als ik ‘s ochtends om 8:00 in de sportschool sta voor een uurtje, ik de gehele dag veel meer doe en meer energie heb dan wanneer ik het niet doe!

Heb jij nog goede voornemens dit jaar? Dingen die je moet gaan doen, of dingen die je moet stoppen te doen? Creative voornemens misschien? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,

Marloes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s