Andere creativiteit ♥ Action shoplog

Zo nu en dan “moet” het wel! Even bij de Action neuzen welke nieuwe dingen ze hebben. Laatst kwam ik thuis met wat leuke creatieve dingetjes. Ben je benieuwd wat ik gekocht hebt en wat ik er mee ga doen? Lees snel verder!

Gelpennen

Marloes_Steunenberg_Action_Shoplog_gelpennen

Deze leuke pennen stonden al een poosje op mijn “twijfel” lijstje. Ik wist niet zo goed wat ik er mee zou doen, en hoe de kwaliteit zou zijn! Omdat ik via Facebook veel positieve reacties hoorde kon ik het setje niet meer laten liggen. Ze schrijven heerlijk! De kleuren hebben veel pigment. En het belangrijkste: de glitterpennen glitteren echt!

De set komt met 30 pennen, 10 metallic, 10 neon en 10 glitter! Dit geeft een mooie variatie aan kleuren en stijlen. Ik ben erg tevreden over deze pennen.

Precision knife

Marloes_Steunenberg_Action_Shoplog_precisionknife

Dit setje met mesjes heb ik eerder gehad, een jaar of 2 geleden. Ze werken heerlijk! Balen was toen mijn favoriete opzetstukje afbrak, en er geen nieuwe setjes meer waren. Ik deed ook een klein dansje toen ik ze weer zag liggen.

Marloes_Steunenberg_Action_Shoplog_precisionknife2

Achterop de verpakking staat precies uitgelegd hoe je het mesje kan gebruiken. Er zitten 6 opzetstukjes bij, en 1 handvat.

Glitters

Marloes_Steunenberg_Action_Shoplog_glitter

Ja, glitters! Heerlijk; wie gebruikt ze niet. Na PlannerConEurope heb ik een lichte glitter verslaving opgedaan, denk ik. Deze 3 setjes hebben alle 3 een verschillende glitter soort. De een heeft kleine balletjes, de andere fijne glitter en de laatste heeft grove glitters.

Deze mooie glitters ga ik gebruiken in shakerpockets! Ik wil vaker mijn fuse pakken en gebruiken, dus hoop dat deze mooie glitters mij daar bij helpen.

Houten kaart

Marloes_Steunenberg_Action_Shoplog_woodencard

Deze leuke houten kaart heb ik als cadeautje gekocht! Ontzettend leuke kaart met prima kwaliteit. De goude folie die op bepaalde stukjes zitten maken de houten kaart extra speciaal.

Schaaltjes

Deze 3 leuke schaaltjes zijn natuurlijk niet echt een creatief product! Maar ik merkte dat ik vaak even een bakje of schaaltje nodig had tijdens dat ik creatief ben. Een schaaltje om even de die-cuts in uit te pakken of om even iets neer te leggen wat ik niet kwijt wil raken. Deze schaaltjes zijn ontzettend leuk en de perfecte grote daarvoor!

Dit was mijn action shoplog alweer! Het valt nog wel mee hoeveel ik gekocht heb toch? Wat voor dingen koop jij bij de action?

Liefs,

Marloes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s