Over mij

Hallo en welkom! Ik ben Marloes, 18 jaar oud en mijn passie is creativiteit. Ik scrapbook, plan en journal graag. Wil je nog meer over mij weten? Stop dan niet met lezen!

Toen ik klein was begon het al, de creativiteit. Ik hield van knutselen, knippen en plakken, verven en kleuren!

Nu ik ouder ben geworden heb ik de “volwassen versie” van knutselen ontdekt, en ik vind het heerlijk. Het begon met plannen in 2013, kort daarna ontdekte ik scrapbooken en niet veel later kwam ook journaling om de hoek kijken.

Omdat ik het heel erg leuk vind om mijn passie te delen met andere mensen ben ik in het voorjaar van 2016 een Engels You-Tube kanaal en blog begonnen. Mijn kanaal en blog heten beide “TheDutchScrapper”. Hierdoor ben ik in contact gekomen met een hele boel leuke, nieuwe mensen! Toch miste ik de klik met mijn “Nederlandse” kant; en dus vanaf voorjaar 2017 ook een Nederlands kanaal en blog; “CreatiefmetMarloes”!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je af en toe eens een kijkje komt nemen op mijn blog en You-Tube kanaal! Als je het leuk vindt kan je abboneren op mijn You-Tube kanaal en mij volgen op mijn social media.

Advertisements